Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампон за двигател alfa 156 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампон за двигател alfa 156 1.9 JTD

Така здравейте на всички от 2 месеца съм сопственик на алфа 156 с голяма любов я купих тази прекрасна кола.ТА вапроса ми е при палене колата здраво подскача цялото табло направо.Обикалях по сервизите да ми кажат дали не е тампон на двигател всички дигат раменете и незнам вече какво да правя.Тази сутрин като запялих колата така се растресе че куфарачето с инстумените в багажника подскочи и направо ......

алфа 156 1.9 JTD '99
    Last edited by Jicata; d.m.y г., 10:28.
    алфа 156 1.9 JTD '99

Възможно е да не иска да пали лесно и за това да тресе толкова,а също така е възможно и това което предполагаш.Макар че трябва на запален двигател също да усещаш вибрации,макар и по-малки да са те.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

земи си погледни съединитела и носачите. като потеглиш нормално с малко обороти и газ тресе ли предницата. ако да смени носачите.

Comment

Ми то при запален двигател не се усеща нищо.При потегляне също .От доста време разглеждам форума и съм впечетлен от това което съм прочел.Накрая ще прибегна до усугите на колегите от София харесвам си много количката направо съм влюбен в нея не ме е яд за нито една стотинка която съм похарчил за нея и още ще дам ако трябва!!

алфа 156 1.9 JTD '99
        алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

И аз залагам на проблем при паленето. Може да задържа на 1-2 цилиндъра при паленето и затова да друса
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Носачи долни са сменени,тогава им казах в сервиза да погледнат за някои тампон на двигателя.Като се варнах да си взема колата ми казаха че са намерил скъсан тампон ,този които е най отзад които даржи скоростите.Имаше подобрение но,нещата започват да се задълбочават и се нервирам

алфа 156 1.9 жтд '99
            алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

абе и на мен ми прайше така като е купих и смених съединител, маховик и носачи и са опрай тва. тресеше като е палих, като потеглях, или като слагах висока предавка на малко обороти и тресеше по 10-та степен по рихтер, и като е гасих тресеше табло предница сичко. смених тия неща и колата са успокои

Comment

Забравих да вметна че съединителя е сменен

алфа 156 1.9 JTD '99
                алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Обърни внимание дали индикаторът на накалните свещи премига около 30секунди след като запалиш.Дори и да работят няма гаранция,че нагряват както трябва и палиш само от детонацията на по-студена смес.Дюзите също може да са за чистене.
                  В момента имам накална свещ дала фира и притръсква при палене.Утре е на .
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Погледнаха и свещите казаха ми ,че са били нови даже прах нямало по тях,но ще я водя да ги погледнат пак може да има някоя дефектна знам ли? Благодаря за съветите

алфа 156 1.9 JTD '99
                    алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Задръж ключа когатопалиш секунда повече от сегашното ти палене
                      Алфа 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от paco6676 Покажи съобщение
                        Задръж ключа когатопалиш секунда повече от сегашното ти палене
                        Toва го правя постоянно иначе друсането е жестоко

алфа 156 1.9 JTD
                        алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

Фани виж дюзите може да е запушена то дизелите си друсат като ги запалиш не се безпокой
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                            Фани виж дюзите може да е запушена то дизелите си друсат като ги запалиш не се безпокой

За дюзите съм поръчал дабавка на Вюрт и чакам да вида какъв ще е ефекта надювам се да свърши работа ,но определе има нещо и при палене като зачудване .Акумолатора е нов Искра 75А

алфа 156 1.9 JTD
                            алфа 156 1.9 JTD '99

Comment

кажи какво изпушва отзат колата при такова палене какъв е цвета на пушека и случайно да ти намалява антифриза да не би да пийва водица двигателя и за това да тресе при старт докато изчисти водата.
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                              X